Fem recerca per la salut de les persones

        GIR
0
0
0
s2sdefault

L’IDIAPJGol i l’ICS lliuren els ajuts a la recerca en atenció primària

L’Institut Universitari d’Investigació en Atenció Primària Jordi Gol (IDIAPJGol) i l’Institut Català de la Salut (ICS) han lliurat els ajuts a la recerca en atenció primària IDIAPJGol-ICS. L’objectiu d’aquesta convocatòria és motivar els professionals del primer nivell assistencial i donar-los suport per incrementar la recerca de qualitat en l’àmbit de l’atenció primària.

ics idiap ajuts atencio primaria 682x376

0
0
0
s2sdefault

Generant noves dades sobre la malaltia d’Alzheimer: IDIAP Jordi Gol i ROADMAP

L’IDIAPJGol ha participat, juntament amb altres col·laboradors del projecte ROADMAP, en el disseny de dos qüestionaris per recollir la opinió de pacients amb demència, cuidadors i professionals involucrats en el seu seguiment, sobre diversos aspectes de la malaltia per generar noves dades i avaluar canvis significatius en la seva evolució.

 roadmap idiapjgol 682x376

0
0
0
s2sdefault

El Grup GEPAR-AP de l'IDIAPJGol premiat al XIV Congrés AIFiCC

Francisco Martín Luján, coordinador del Grup GEPAR-AP va recollir el Premi al pòster "Nutrició i funció pulmonar en fumadors: una associació més enllà del tabac", el 19 d'abril durant l'acte de cloenda del XIV Congrés AIFiCC a Tarragona.

 gepar ap idiap premi congres aificc 682x376

0
0
0
s2sdefault

L'IDIAPJGol al Pint of Science: el festival de ciència al bars

L'IDIAPJGol participarà a la nova edició del Pint Of Science, un esdeveniment que pretèn apropar la ciència a tot tipus de públic, en un ambient informal: un bar. Anna Ponjoan Thans, investigadora del Grup d'Investigació en Salut Vascular de Girona de l'IDIAPJGol, intervindrà el 15 de maig amb el tema “Protegeix el teu cor: infarts a ratlla!”

PintOfScience2018 idiapjgol

0
0
0
s2sdefault

Publicacions en revistes científiques: abril 2018

Consulta els articles publicats en revistes científiques durant el mes d'abril de 2018 sobre estudis de l'IDIAPJGol o amb participació dels nostres investigadors. 

foto publicacions cientifiques IDIAPJGol 682x376

0
0
0
s2sdefault

L'IDIAPJGol rep un reconeixement el Dia Nacional de l'Atenció Primària

El Foro de Atención Primaria entrega un reconeixement a l’IDIAPJGol per la promoció de la recerca en atenció primària en el Dia Nacional de l’Atenció Primària.

concepcio violan idiapjgol 682x376